Omgeving

In welk jaargetijde u de zonnigste provincie van Nederland ook bezoekt, 4 seizoenen lang is het er heerlijk vertoeven en genieten van de rust en de natuur.

Voor een wandeling langs de prachtige goudgele stranden, de duinen, het typische zeeuwse landschap en de unieke Vlissingse boulevard, alwaar nergens ter wereld de grote zeeschepen zo dicht langs de kust varen dan hier.

Maar ook voor alle vormen van watersport zijn de omstandigheden en het klimaat ideaal.

Prachtige fietsroutes, veelal met ANWB-borden aangegeven, kunt u maken waarbij u pittoreske dorpjes en div. bezienswaardigheden zult ontdekken.

Ook div. plaatsen en steden in de directe nabijheid van Walcheren zijn zeer zeker de moeite waard. Meer informatie hieromtrent vindt u op de volgende sites.

www.brugge.be
www.gent.be
www.knokke-heist.be
www.sluisonline.nl

Reptielenzoo Iguana - Vlissingen

afbeelding

website: www.iguana.nl

In het centrum van Vlissingen vindt u Reptielenzoo IGUANA. Europa's grootste, geheel overdekte reptielenzoo.

Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over vier grote gebouwen ruim vijfhonderd levende reptielen, amfibieën en insecten uit de gehele wereld te zien.

De grootte van de dieren loopt uiteen van 3 cm (de uiterst giftige saharaschorpioen) tot meer dan 6 meter (tijgerpythons).

Verder treft u o.a. aan: kikkers, padden, salamanders, slangen, hagedissen, krokodilachtigen, schildpadden, wandelende takken en -bladeren, vogelspinnen, schorpioenen enz.

Er is een babykamer waar eieren worden uitgebroed en jonge dieren te zien zijn, maar ook een ruimte waar u kennis maakt met de giganten uit de reptielenwereld.

U kunt ook in oog komen te staan met de GIGANTEN uit de reptielenwereld. Een belevenis die u niet mag missen.

Familiepretpark Mini Mundi

afbeelding

website: www.minimundi.nl

Beleef met hoge snelheid de familie-achtbaan, de schommelschuit, de autootjes van de Jump Around, de authentieke carrousel, bewonder het park vanuit de 10 meter hoge ballontoren of ervaar een van de vele andere attracties in het nieuwe Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg.

Mini Mundi is een nieuw familiepretpark in Middelburg met vele verrassende en spannende familie-attracties, een grote binnen- en een buitenspeeltuin, een megapaviljoen en een compleet miniatuurpark.

Het park speelt met het thema groot en klein. Het ene moment voel je je piepklein aan de voeten van de gigantische reus die het park bewaakt of in de gigantische speelruimte. Het andere moment voel je je een reus In Miniatuur Walcheren. Het miniatuurgedeelte van Mini Mundi dat in samenwerking met Madurodam is uitgebreid en volledig vernieuwd.

Vliegveld Midden Zeeland

afbeelding

website: www.zeeland.airport.nl

Bekijkt u zeeland eens vanuit de lucht, of bekijk de vliegtuigen eens vanaf het zonnige terras.

Vanaf vliegveld Midden Zeeland organiseren wij dagelijks rondvluchten.

We vliegen met u over de delta-werken, langs de Zeeuwse kusten of naar de plaats, die u zelf verkiest.

Ook tandem-parachutespringen behoort tot de mogelijkheden. Op het vliegveld in de buurt van Middelburg organiseert het paracentrum Zeeland, tandemspringen voor iedereen.

Er geldt geen leeftijdsgrens, zodat jong en oud deze kick eens kunnen meemaken. u wordt op een absoluut veilige manier verbonden met een ervaren valschermspringer.

Adresgegevens

Hogeweg 118
4382RK Vlissingen
Telefoon: 06 54332210
E-mail: palagas@zeelandnet.nl